Fusilli molisei módra

Fusilli alla molisana

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fusilli molisei módra
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg fusilli
10 dkg nyers, sovány sonka
20 dkg ricotta
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
7 dkg reszelt pecorino sajt
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A tésztát bő, sós vízben éppen csak puhára (al dente) főzzük, leszűrjük.

2. A sonkát kis kockákra vágjuk, jól összekeverjük a ricotta friss sajttal, sóval és borssal fűszerezzük.

3. Nagyobb serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, hozzáadjuk a ricotta-sonka keveréket, kissé felmelegítjük.

4. Beletesszük a tésztát, jól elkeverjük. A pecorino sajttal megszórva tálaljuk.

Fusilli molisei módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1218 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Fusilli molisei módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
van itthon