Tojás fenyőmagos mártásban

In ovis hapalis

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tojás fenyőmagos mártásban
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dkg fenyőmag
4 db tojás
10 dl víz
1 kávéskanál finomra vágott lestyán
¼ kávéskanál méz
2 evőkanál ecet
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A fenyőmagokat kis időre vízbe áztatjuk, majd összezúzzuk, elkeverjük csipetnyi sóval, borssal, a lestyánnal és a mézzel.

2. Egy kávéskanálnyi sóval és az ecettel 1 liter vizet felforralunk.

3. Beleütjük a tojásokat, és 4 percig főzzük, a mártással leöntve tálaljuk.

Tojás fenyőmagos mártásban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1793 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Tojás fenyőmagos mártásban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
google+