Nyers darált hús albai módra, szarvasgombával

Carne cruda all'albese

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Nyers darált hús albai módra, szarvasgombával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db apróra vágott szardellafilé
vagy
100 dkg borjúdió
igény szerint tisztított, gyalult szarvasgomba
2 és fél dl extraszűz olívaolaj
1 db citrom leve
1 gerezd tisztított, apróra vágott fokhagyma
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A húst és 3 szardellát leöblítjük, leszárítjuk. A borjúhúst ledaráljuk.

2. A szardellát és a megtisztított fokhagymát apróra vagdaljuk, tálba tesszük, a citromlével megöntözzük.

3. Hozzáadjuk az olívaolajat meg egy kevés vizet, sót, borsot és a darált húst is hozzákeverjük, letakarjuk, egy órán át hűtőszekrényben érleljük, tálalás előtt még egyszer jól átkeverjük.

4. A megtisztított, és a hajszálvékonyra gyalult fehér szarvasgombával kínáljuk.

Nyers darált hús albai módra, szarvasgombával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1506 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Nyers darált hús albai módra, szarvasgombával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
könyvek