Vegyesgomba-ragu

Funghi misti

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vegyesgomba-ragu
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg friss, vegyes erdei gomba
3 evőkanál fehérbor
5 evőkanál olívaolaj
1 csokor kisebb csokor petrezselyemzöld
2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

1. A gombát megtisztítjuk, összevagdaljuk. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk, a fokhagymát meghámozzuk, négy részre vágjuk.

2. Vastag aljú serpenyőben megforrósítjuk az olívaolajat, beletesszük a fokhagymát, kissé megpároljuk.

3. Hozzáadjuk a gombát, gyorsan kisütjük, majd csökkentve a lángot, hozzáöntjük a fehérbort.

4. Addig pároljuk a gombákat, amíg mind megpuhul. A petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Vegyesgomba-ragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1762 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Vegyesgomba-ragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
lexikon