Csirkemájszósz

Salsa ghiotta

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Csirkemájszósz
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg csirkemáj
1 evőkanál kapribogyó
3 gerezd fokhagyma
1 ág rozmaring
2 szem borókabogyó
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint egész bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A csirkemájat megtisztítjuk. Finom kockákra vágjuk.

2. A zsályát, a kapribogyót, a megtisztított, apróra vágott fokhagymát a leöblített-leszárított szardellafilét, a rozmaringleveleket, a borókabogyót, sót és a borsot durvára összezúzzuk.

3. Serpenyőben a fele forró olívaolajon a májdarabokat hirtelen átsütjük.

4. Belekeverjük a pépesített hozzávalókat, felöntjük vörösborral.

5. A mártást a felére beforraljuk, majd a maradék olívaolajjal összekeverjük.

Csirkemájszósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1614 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Csirkemájszósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
bevásárlólista