Spagetti norciai módra

Spaghetti alla Norcina

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető drága
Spagetti norciai módra
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg spagetti
3 db apróra vágott szardellafilé
15 dkg gyalult fekete szarvasgomba
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A spagettit bő sós vízben éppen csak puhára (al dente) főzzük.

2. Egy kis edényben felhevítjük az olívaolajat, és megpirítjuk benne a fokhagymát, majd kidobjuk.

3. Beletesszük a szardellafiléket, kis lángon megpároljuk, elhúzzuk a tűztől, a szarvasgomba legnagyobb részét belekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, és a spagettire rendezzük. A maradék szarvasgombával díszítve tálaljuk.

Spagetti norciai módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1361 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Spagetti norciai módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
cikkek