Bab paradicsommártásban

Fagioli all'uccelletto

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Bab paradicsommártásban
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg paradicsom
1 kisebb peperoni
4 szál zsályalevél
3 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Előző este a babot beáztatjuk hideg vízbe, másnap friss, bő vízben kb. 120 perc alatt puhára főzzük. A paradicsom héját lehúzzuk, húsát apróra vágjuk.

2. Felforrósítjuk az olívaolajat, megpároljuk benne hámozatlanul a fokhagymát, a zsályát és a peperoncinot, amit aztán kiveszünk.

3. Beletesszük a paradicsomot, majd hozzáadjuk a babot.

4. Sózzuk, borsozzuk. és még 15-20 percig lassan forraljuk.

Bab paradicsommártásban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1180 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Bab paradicsommártásban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
van itthon