Nyers zöldségek mártással
Pinzimonio
Elkészítési idő:
15 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 11 főre
szükség szerint szárzeller
szükség szerint sárgarépa
szükség szerint édeskömény
igény szerint újhagyma
igény szerint retek
igény szerint endívia
szükség szerint zöldpaprika
szükség szerint extraszűz olívaolaj
ízlés szerint só
ízlés szerint őrölt bors
Elkészítés:
1. A zöldségeket megmossuk, csíkokra vágjuk, és egy nagy tálra rendezzük, amit az asztal közepére állítunk.
2. Mindenkinek külön-külön egy-egy tálkába olívaolajat sót és borsot készítünk elő.
3. A zöldséget az olívaolajba mártogatva nyersen fogyasztjuk el. Friss toscanai fehér kenyeret adunk hozzá.
A szezonnak megfelelő zöldségeket választhatjuk, a mennyiség pedig mindig a fogyasztók számától függ.