Pirított kenyér szárnyasmájkrémmel

Crostino

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pirított kenyér szárnyasmájkrémmel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg szárnyasmáj
néhány szelet fehérkenyér
1 kisebb fej vöröshagyma
3 evőkanál olívaolaj
5 dkg kapribogyó
5 dkg vaj
2 pohár száraz marsala bor
ízlés szerint
ízlés szerint őrölt bors

Elkészítés:

1. A megtisztított hagymát apróra vágjuk, a felforrósított olívaolajban megpároljuk. Hozzáadjuk a májat, néhány percig sütjük.

2. Ráöntjük a marsala vagy vino santo bort, addig hagyjuk forrni, amíg a leve majdnem teljesen elpárolog. Sózzuk, borsozzuk, kissé hagyjuk kihűlni, majd a lemosott-leszárított szardellafilével, a kapribogyóval és a vajjal finomra pépesítjük.

3. A kenyérszeleteket a sütőben megpirítjuk, és vastagon megkenjük a szárnyasmájkrémmel.

Pirított kenyér szárnyasmájkrémmel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1390 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Pirított kenyér szárnyasmájkrémmel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
most van szezonja