Kolbászos hajdina egytál

Smacafam

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kolbászos hajdina egytál
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg hajdinaliszt
1 szál kolbász
5 dl tej
1 kis fej vöröshagyma
2 dkg sertészsír
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A tejet egy lábosban lassan felmelegítjük. Belekeverjük a lisztet, és puha, még folyós péppé főzzük. A megtisztított hagymát apróra vágjuk, a tej-liszt keverékhez adjuk. Sóval, borssal ízesítjük.

2. Peremes sütőlapot kikenünk a sertészsírral, elosztjuk rajta a tésztát úgy, hogy kb. két centiméter magas legyen.

3. A kolbászhúst a kezünkkel szétmorzsoljuk, és egyenletesen elosztjuk a tésztán. 190 °C-ra előmelegített sütőben pontosan 60 percen át sütjük. A jól átsült tésztát forrón tálaljuk.

Kolbászos hajdina egytál
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1770 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Kolbászos hajdina egytál
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
recepttár