San Danielei-i sonka fügével

Prosciutto di San Daniele con fichi

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
San Danielei-i sonka fügével
Eszközök: séfkés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 db füge
vagy
8 szelet sonka

Elkészítés:

1. A friss fügéket megmossuk, megszárítjuk. és hosszában kettévágjuk.

2. A sonkát, lehetőleg nem géppel, hanem éles kés segítségével hajszálvékony szeletekre vágjuk és a fügével együtt nagy tálra rakjuk, és úgy kínáljuk.

A fügét tetszés szerint érett sárgadinnyével is helyettesíthetjük.
San Danielei-i sonka fügével
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1303 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
San Danielei-i sonka fügével
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
ételfotó