Sangria

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sangria
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db narancs
1 db citrom
10 dl hideg vörösbor
5 cl brandy
2 és fél dl hideg ásványvíz
1 evőkanál kristálycukor

Elkészítés:

1. A narancsot és a citromot forró vízben megmossuk, szárazra töröljük, és éles késsel spirál alakban meghámozzuk őket. A fehér héjukat levágjuk, és a gyümölcsöket felszeleteljük.

2. A barackokat meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk és darabokra vágjuk. Az összes gyümölcsöt és a héjakat egy nagy üvegkorsóba tesszük.

3. Cukorral megszórjuk, ráöntjük a vörösbort, a brandyt, végül az ásványvizet, és jól összekeverjük. Mindig jéghidegen tálaljuk, sőt néhány jégkockát is dobhatunk a korsóba.

Sangria
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2764 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
Sangria
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
pinterest