Mór nyársak

Pinchos morunos

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mór nyársak
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
60 dkg sertésfilé
vagy
60 dkg bárányfilé
1 dl olívaolaj
1 teáskanál édes pirospaprika
½ teáskanál csípős pirospaprika
½ teáskanál őrölt római kömény
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A hússzeleteket 2-3 cm-es kockákra vágjuk.

2. Az olívaolajból, a sherryből és a fűszerekből páclét keverünk, és a húskockákat legalább 120 percen keresztül állni hagyjuk benne.

3. Ezután kivesszük őket a pácból, 4 sasliknyársra tűzzük, és közepes lángon kb. 10 percig rostélyon grillezzük, közben többször megforgatjuk.

Grillezhetjük vagy szabadtűzön is elkészíthetjük.
Mór nyársak
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1836 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
Mór nyársak
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
cikkek