Murciai cukkini

Zarangollo murciano

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Murciai cukkini
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg darabolt cukkini
1 és ¼ dl olívaolaj
2 gerezd finomra aprított fokhagyma
2 nagyobb fej apróra vágott vöröshagyma
1 teáskanál oregánó
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A vöröshagymát és a fokhagymát az olívaolajon üvegesre pároljuk.

2. A cukkinit hozzáadjuk, és fedő alatt kis lángon is pár percig pároljuk.

3. Sóval, borssal és oregánóval fűszerezzük, és még 5 percig pároljuk, amíg a cukkini megpuhul.

Murciai cukkini
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1483 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
Murciai cukkini
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
facebook