Alma sidrában

Manzanas a la sidra

| Borban párolt alma receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Alma sidrában
Eljárások: főzés, hámozás
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db alma
10 dl sidra
vagy
10 dl almabor
1 db citrom héja
12 és fél dkg kristálycukor
1 rúd fahéj

Elkészítés:

1. Az almát meghámozzuk, a szárát ne vágjuk le. Az almát egy lábosba tesszük, és annyi sidrát öntünk rá, amennyi ellepi.

2. A cukrot, a fahéjat és a citromhéjat hozzáadjuk, és 15-20 percig főzzük, Ezután a fahéjat és a citromhéjat eltávolítjuk.

3. Az almát a szirupban hagyjuk, vagy még melegen kis tálkákban a sziruppal együtt tálaljuk.

Alma sidrában
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1800 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
Alma sidrában
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
twitter