Paprikás kolbász almaborban

Chorizo en sidra

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Paprikás kolbász almaborban
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
vagy
50 dkg chorizo
7 és fél dl sidra
vagy
7 és fél dl almabor

Elkészítés:

1. A kolbászt feldaraboljuk.

2. Agyagedénybe tesszük, és annyi sidrát (almabort) öntünk rá, amennyi ellepi.

3. A sidrát felforraljuk. és kis lángon a felére főzzük. Az edényben tálaljuk.

A chorizo kolbászt helyettesíthetjük füstölt fokhagymás kolbásszal.
Paprikás kolbász almaborban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1208 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
Paprikás kolbász almaborban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
hírlevél