Sült pereszke

Perrechicos fritos, Sült perretxiku

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sült pereszke
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg tisztított, apróra vágott pereszke
vagy
50 dkg tisztított, apróra vágott erdei gomba
4 evőkanál olívaolaj
2 gerezd finomra aprított fokhagyma
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az olívaolajat lábosban felmelegítjük, és a fokhagymát üvegesre pároljuk benne, de nem pirítjuk meg.

2. A gombát hozzáadjuk, és fedő nélkül addig sütjük, amíg a leve el nem párolog. Sózzuk, és borsozzuk, majd forrón tálaljuk.

A perretxiku a pereszke, (régebbi nevén szentgyörgygomba) spanyol megfelelője.
Sült pereszke
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2859 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
Sült pereszke
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
facebook