Őszibarack borban

Melocotones con vino

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető drága
Őszibarack borban
Eljárások: főzés, hámozás, kikeverés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
7 és fél dl vörösbor
4 nagy keményebb őszibarack
4 dl brandy
3 evőkanál kristálycukor
1 rúd fahéj

Elkészítés:

1. Az őszibarackokat meghámozzuk, és szorosan egymás mellé egy lábosba tesszük.

2. A vörösborban elkeverjük a cukrot, és az őszibarackra öntjük. Annyi vizet adunk hozzá, amennyi ellepi a barackot.

3. A fahéjat és a brandyt hozzáadjuk, és az őszibarackot gyenge tűzön puhára főzzük. Ízlés szerint forrón vagy hidegen, kevés lével együtt tálaljuk.

Őszibarack borban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1561 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
Őszibarack borban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
szótár