Penne tofuval

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Penne tofuval
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg tofu
50 dkg penne
1 csomó bazsalikom
2 gerezd fokhagyma
5 dkg blansírozott mandula
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A tofut forró vízben 4 perc alatt megfőzzük. Lecsöpögtetjük.

2. Robotgépben a bazsalikommal, a petrezselyemmel, a mandulával, a fokhagymával, sóval, olajjal pépesítjük.

3. Bő, sós, forró vízben al dente (roppanósra) főzzük a teljes kiörlésű lisztből készült tésztát. Leszűrjük.

4. A pasztát a tésztára rakjuk. Az egészet átforgatjuk. Forrón tálaljuk.

A tofu igen gazdag proteinekben, vasban, kalciumban.
Szárított szójababból is készíthető.
Közepesen testes, száraz, kevésbé csersavas vörösbor
Penne tofuval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1785 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Penne tofuval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
google+