Édes migas

Édes morzsa, Migas canas

| Pirított morzsa receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Édes migas
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg száraz fehérkenyér
2 dl meleg tej
4 evőkanál olaj
A megszóráshoz:
ízlés szerint fahéj
ízlés szerint kristálycukor

Elkészítés:

1. A kenyeret kis kockákra vágjuk, tálba tesszük, tejjel meglocsoljuk, és kis ideig állni hagyjuk.

2. Az olajat vasserpenyőben felforrósítjuk. A kenyeret kevergetve aranyszínűre pirítjuk benne.

3. Tálalás előtt cukorral és fahéjjal megszórjuk.

Édes migas
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1552 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
Édes migas
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Spanyol kulinária Spanyol kulinária
(Vince Kiadó, 2010)

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az... bővebben...
cikkek