Spagetti paradicsommal

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Spagetti paradicsommal
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg félbevágott koktélparadicsom
50 dkg spagetti
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 evőkanál finomra vágott menta
2 evőkanál finomra vágott bazsalikom
1 gerezd finomra vágott fokhagyma
20 dkg kockára vágott mozzarella sajt
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
A díszítéshez:
ízlés szerint bazsalikomlevél

Elkészítés:

1. Bő, sós, forró vízben al dente (roppanósra) főzzük a tésztát. Leszűrjük.

2. Hozzáadjuk a mozzarellát, a paradicsomot, a bazsalikomot, a mentát, a fokhagymát és az olajat. Sózzuk, borsozzuk.

3. A hozzávalókkal összerázzuk a tésztát. Bazsalikomlevéllel díszítjük, forrón tálaljuk.

Spagetti paradicsommal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 770 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Spagetti paradicsommal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
tippek, fortélyok