Kecskesajtos penne

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kecskesajtos penne
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg penne
25 dkg krémsajt
vagy
25 dkg kecskesajt
1 gerezd finomra vágott fokhagyma
1 evőkanál kapribogyó
75 dkg félbevágott koktélparadicsom
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Bő, sós, forró vízben al dente (roppanósra) főzzük a tésztát.

2. Az olajon megpároljuk a fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomot, az olíva- és kapribogyót. Sózzuk, 5 percig tovább főzzük.

3. A tésztát leszűrjük, de 2 evőkanálnyi főzővizet félrerakunk. A félretett vízben elkeverjük a kecskesajtot és borsozzuk.

4. A tésztát tálba borítjuk, ráöntjük a paradicsomos keveréket és az elkevert kecskesajtot. A tésztát a hozzávalókkal összerázzuk. Forrón tálaljuk.

Közepesen testes, száraz, kevésbé csersavas vörösbor
Kecskesajtos penne
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3285 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Kecskesajtos penne
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
recepttár