Angol bavaroise

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Angol bavaroise
Eszközök: habverő, lábas, tűzhely
Eljárások: forralás, habverés, kikeverés
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 és fél dl tea
3 cl barna rum
1 db tojás
2 teáskanál porcukor

Elkészítés:

1. Egy lábosba üssük bele a tojássárgáját, keverjük össze a porcukorral, gyújtsunk alá és takarékon, pár másodperc alatt olvasszuk fel a cukrot teljesen.

2. Ekkor öntsük hozzá a barna rumot és a forró teát.

3. Habverővel keverjük tovább és habosodás után előmelegített csészékbe vagy poharakba szűrjük.

Angol bavaroise
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1028 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Forró italok
Forró italok
(Kossuth Kiadó, 1992)

A fiatal színész szerző különleges forró innivalók készítésének, keverésének avatott ismerője. Több mint száz puncs, bólé, grog, bor, tea, kávé, csokoládé és - nem tévedés! - forró sörital receptjét osztja meg... bővebben...
Angol bavaroise
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Forró italok
Forró italok
(Kossuth Kiadó, 1992)

A fiatal színész szerző különleges forró innivalók készítésének, keverésének avatott ismerője. Több mint száz puncs, bólé, grog, bor, tea, kávé, csokoládé és - nem tévedés! - forró sörital receptjét osztja meg... bővebben...
google+