Krumplileves zöldfűszerekkel

Burgonyaleves zöldfűszerekkel

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Krumplileves zöldfűszerekkel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg kockára vágott burgonya
9 dkg durvára vágott zellerszár
9 dkg durvára vágott vízitorma
1 csomó finomra vágott petrezselyemzöld
2 db friss bazsalikomlevél
10 dl víz
4 evőkanál tejföl
1 fej finomra aprított hagyma
15 dkg vaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A hagymát a vajon világosbarnára pirítjuk.

2. Hozzáadjuk a zellert, a vízitormát és a petrezselymet. Lefedjük. Alacsony hőfokon 5 percig pároljuk. Ráöntjük a vizet. Sózzuk.

3. A burgonyával mintegy további 30 percen át főzzük. Botmixerrel pépesítjük, majd felforraljuk. Tejföllel, bazsalikomlevéllel díszítve tálaljuk.

Krumplileves zöldfűszerekkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 876 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Krumplileves zöldfűszerekkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
van itthon