Gazpacho joghurttal

Elkészítési idő: 80 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gazpacho joghurttal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 evőkanál joghurt
25 dkg összevágott paradicsom
1 db finomra aprított uborka
1 db kimagozott, finomra vágott piros húsú kaliforniai paprika
1 db kimagozott, finomra vágott zöld húsú kaliforniai paprika
1 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 evőkanál ecet
6 dkg kockára vágott kenyér
1 fej finomra vágott hagyma
2 fej finomra vágott mogyoróhagyma
1 gerezd finomra aprított fokhagyma
2 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A fokhagymát, a hagymát, az uborkát, a paradicsomot, a kaliforniai paprikát és a paradicsomlé felét robotgépben pépesítjük.

2. Hozzáöntjük a maradék paradicsomlevet és az ecetet. Sózzuk, borsozzuk.

3. Beleszórjuk a petrezselymet és a mogyoróhagymát, majd 60 percre hűtőbe rakjuk.

4. A kis kenyérkockákat az olajon ropogósra és aranybarnára sütjük.

5. A hűtési idő letelte után az összetevőket összekeverjük. Megszórjuk a pirított kenyérkockákkal, és joghurttal díszítjük. Tálaljuk.

Gazpacho joghurttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1370 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Gazpacho joghurttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
bevásárlólista