Cappuccino

| Capuccino receptek
Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 8 perc könnyen elkészíthető olcsó
Cappuccino
Eszközök: kávéfőző
Eljárások: forrázás, habverés, szűrés
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 teáskanál darált kávé
2 és fél dl tejszín
10 dl forró víz

Elkészítés:

A forró vízzel leforrázunk a kávét és 2 percig állni hagyjuk.

Utána papírfilteren keresztül leszűrjük.

A tejszínt laza (nem kemény) habbá felverjük.

Minden csészét háromnegyedig töltünk kávéval és a tetejére annyi tejszínt teszünk, hogy a csésze megteljen.

Csipetnyi fahéjjal díszítve kínáljuk.

Cappuccino
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1835 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Forró italok
Forró italok
(Kossuth Kiadó, 1992)

A fiatal színész szerző különleges forró innivalók készítésének, keverésének avatott ismerője. Több mint száz puncs, bólé, grog, bor, tea, kávé, csokoládé és - nem tévedés! - forró sörital receptjét osztja meg... bővebben...
Cappuccino
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Forró italok
Forró italok
(Kossuth Kiadó, 1992)

A fiatal színész szerző különleges forró innivalók készítésének, keverésének avatott ismerője. Több mint száz puncs, bólé, grog, bor, tea, kávé, csokoládé és - nem tévedés! - forró sörital receptjét osztja meg... bővebben...
szótár