Omlós vajastészta

Elkészítési idő: 75 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Omlós vajastészta
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg liszt
12 és fél dkg vaj
½ teáskanál
4 evőkanál hideg víz

Elkészítés:

1. A lisztet és a sót tálba szitáljuk.

2. A vajjal összemorzsoljuk. A jeges vízzel kemény tésztát gyúrunk.

3. Cipót formálunk, nejlonzacskóban vagy folpackban 60 percre hűtőszekrénybe rakjuk.

Az aktuális recept szerint használjuk a tésztát.

Ha a a tésztát géppel készítjük, akkor a lisztet és a sót összekeverjük, hozzáadjuk a vajat, botmixerrel összekeverjük. A megadott mennyiségű jeges vízzel összedolgozzuk a tésztát. Cipót formálunk, nejlonzacskóban vagy folpackban 60 percre hűtőszekrénybe tesszük.
Omlós vajastészta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2219 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Omlós vajastészta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
recept beküldése