Fanyar bádzsi joghurttal

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fanyar bádzsi joghurttal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 és ¼ dl bádzsikrém
1 szál sárgarépa
1 db vékonyra szeletelt uborka
2 és fél dl joghurt
½ teáskanál
1 gerezd finomra aprított fokhagyma
1 db finomra aprított mogyoróhagyma
1 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld
½ teáskanál őrölt kömény
1 csipet pirospaprika
1 csipet frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. A sárgarépát sós vízben félpuhára főzzük, kihűtjük, lereszeljük.

2. A besózott uborkát szűrőben lecsöpögtetjük.

3. A joghurtot és a bádzsikrémet összekeverjük egy csipet sóval, hozzáadjuk a fokhagymát, borsozzuk.

4. A sárgarépát, a mogyoróhagymát a bádzsival ízesített joghurthoz keverjük. 60 percre hűtőszekrénybe rakjuk.

5. Ha kihűlt, megszórjuk petrezselyemmel, pirospaprikával, őrölt köménnyel. Uborkaszeletekkel díszítjük. Tortillacsipsszel, krumpliszirommal, pirítóssal tálaljuk.

A bádzsikrém bioboltban vagy Indiai boltban kapható.
Fanyar bádzsi joghurttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1620 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Fanyar bádzsi joghurttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
ételfotó