Gombakrémes crostini

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gombakrémes crostini
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg finomra vágott csiperkegomba
15 dkg friss krémsajt
4 szelet pirítós
2 gerezd finomra vágott fokhagyma
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A gombát és a fokhagymát 2 evőkanál olajon megpároljuk, a levét elfőzzük.

2. A fokhagymás gombát a maradék olajjal és a krémsajttal turmixgépben pépesítjük. Sózás után lehűtjük.

3. Harminc perc múlva a pirítósokra kenjük, és tálaljuk.

A crostini teljes kiőrlésű lisztből készült kenyérszelet.
Gombakrémes crostini
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1114 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Gombakrémes crostini
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
könyvek