Töltött paradicsom

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Töltött paradicsom
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 db paradicsom
30 dkg krémsajt
vagy
30 dkg áttört tehéntúró
1 db kimagozott, összevágott zöldpaprika
¼ kiskanál szárított, összevágott bazsalikom
vagy
¼ kiskanál friss, összevágott bazsalikom

Elkészítés:

1. A paradicsomokat félbevágjuk, és a magjukat kiskanállal kiszedjük.

2. A fél paradicsomokat papírtörülközőre borítva lecsorgatjuk, majd ki is töröljük.

3. A többi hozzávalót összekeverjük, és a kivájt paradicsomokba kanalazzuk.

A paradicsomokat mással is tölthetjük.
Nemcsak köretnek adhatjuk, de kitűnő borkorcsolya is lehet, sőt előételnek is kiváló. Ha pici paradicsomokat veszünk, krémsajttal tölthetjük, és mindegyikre fél diószemet nyomva, salátalevéllel bélelt tálra ültetve mutatós, finom vendégváró falatként is kínálhatjuk.
Töltött paradicsom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1381 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ínycsiklandó zöldségfélék Ínycsiklandó zöldségfélék
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Paradicsom, gomba, uborka, sárgarépa, karfiol, cukkíni - a fejes, szálas, leveles zöldségek megannyi színt és ízt hozhatnak az étrendünkbe. Főzve, párolva vagy - aki szereti - nyersen kínálhatjuk húsételek, tészták mellé, de a... bővebben...
Töltött paradicsom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ínycsiklandó zöldségfélék Ínycsiklandó zöldségfélék
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Paradicsom, gomba, uborka, sárgarépa, karfiol, cukkíni - a fejes, szálas, leveles zöldségek megannyi színt és ízt hozhatnak az étrendünkbe. Főzve, párolva vagy - aki szereti - nyersen kínálhatjuk húsételek, tészták mellé, de a... bővebben...
hírlevél