Gado-gado
Elkészítési idő:
20 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 6-8 főre
A mártáshoz:
Elkészítés:
1. A répát és a 8 cm-es darabokra vágott zöldbabot lobogó forró vízbe rakva 2 percig blansírozzuk, majd hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük. A hagymát, a káposztát és a szójacsírát 1 percre forró vízbe rakjuk, ezt is leöblítjük, majd leszűrjük.
2. A zöldségfélét az uborka- és tojásszeletekkel nagy tálon szépen elrendezzük, és hűtőbe tesszük.
3. Valamennyi mártáshoz valót a turmixgépbe töltjük, és addig pépesítjük, amíg sűrű nem lesz. A zöldfélére öntve az újhagymával díszítjük.
Ha mikrohullámú készülékben készítjük, a zöldféle alá 1 dl vizet töltünk, és úgy puhítjuk meg.