Gombapástétom

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gombapástétom
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
16 ⅔ dkg összevágott csiperkegomba
8 ⅔ dkg vaj
6 ⅔ dkg krémsajt
evőkanál finomra vágott vöröshagyma
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint
néhány csepp Worcestershire szósz

Elkészítés:

1. A hagymát a vajon megfonnyasztjuk, és a gombát 3 percig pároljuk benne (vagy mikrohullámú készülékben, lefedve, 1-2 percig puhítjuk).

2. A turmixgépbe átöntjük, a krémsajtot meg a Worcestershire-szószt hozzáadjuk, és pépesítjük. Kissé megfűszerezzük.

3. Kis tálba töltve, lefedve, tálalásig jégbe hűtjük.

1 csokor snidlinggel helyettesíthetjük a vöröshagymát, szelídebb lesz az íze tőle.
Gombapástétom
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 4806 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ínycsiklandó zöldségfélék Ínycsiklandó zöldségfélék
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Paradicsom, gomba, uborka, sárgarépa, karfiol, cukkíni - a fejes, szálas, leveles zöldségek megannyi színt és ízt hozhatnak az étrendünkbe. Főzve, párolva vagy - aki szereti - nyersen kínálhatjuk húsételek, tészták mellé, de a... bővebben...
Gombapástétom
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ínycsiklandó zöldségfélék Ínycsiklandó zöldségfélék
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Paradicsom, gomba, uborka, sárgarépa, karfiol, cukkíni - a fejes, szálas, leveles zöldségek megannyi színt és ízt hozhatnak az étrendünkbe. Főzve, párolva vagy - aki szereti - nyersen kínálhatjuk húsételek, tészták mellé, de a... bővebben...
könyvek