Trifle



Elkészítés:
1. A zselét a málnaszörppel és a vízzel a tasakon lévő használati utasítás szerint elkészítjük, és lapos tál aljára öntjük. A hűtőszekrényben megdermedni hagyjuk.
2. A pudinghoz a krémport a vaníliás cukorral meg a tejjel kikeverjük, pár percig állni hagyjuk, majd ismét habosra keverjük.
3. A banánt meghámozzuk, felszeleteljük, és citromlével meglocsoljuk, nehogy megbarnuljon.
4. A trifle összeállítása: a gyümölcsöt összekeverjük, és a felét mély üvegtálba rakjuk. A közben megdermedt zselét kockákra vágjuk, és a felét a gyümölcsre szórjuk. A puding felével bevonjuk. Ezt addig folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart, de néhány szem gyümölcsöt a díszítéshez félreteszünk.
5. Tejszínhabbal és gyümölccsel díszítjük. Jól behűtve tálaljuk.