Gyümölcssaláta portóival

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gyümölcssaláta portóival
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg málna
1 nagyobb hámozott, szeletelt kivi
1 kisebb hámozott, cikkekre vágott sárgadinnye
¾ dl portói bor
8 dkg porcukor
¾ dl citromlé
ízlés szerint vegyes gyümölcs

Elkészítés:

1. A cukrot a citromlével és a portói borral addig keverjük, amíg a cukor fel nem oldódik.

2. Valamennyi gyümölcsöt tálba töltjük, és a sziruppal leöntjük.

3. Lefedve tálalásig jégbe hűtjük. Édes tejszínhabbal kínáljuk.

Édes, muskotályos fehérbor illik hozzá.
Gyümölcssaláta portóival
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1513 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
Gyümölcssaláta portóival
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
most van szezonja