Fűszeres mustár

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fűszeres mustár
Eszközök: kés, keverőtál, turmixgép
Adag: 1 adag (0.4 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál összevágott petrezselyemzöld
10 dkg hámozott mandula
½ dl fehér mustármag
1 evőkanál összevágott kapor
1 evőkanál összevágott snidling
2 dl enyhe ecet
2 dl olaj
½ dl sherry
vagy

Elkészítés:

1. A mandulát a mustármaggal megdaráljuk.

2. Valamennyi hozzávalót a turmixgépbe töltjük, és teljesen pépesítjük.

3. Alaposan kimosott, kiszárított üvegbe öntjük, az üveget lezárjuk, és hideg helyen tároljuk.

Ízlés szerint bármilyen zöldfűszerrel készülhet.
Fűszeres mustár
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1628 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
Fűszeres mustár
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
hírlevél