Zamatos olaj

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zamatos olaj
Adag: 1 adag (0.4 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 evőkanál összevágott zöldfűszer
néhány szál friss zöldfűszer

Elkészítés:

1. Az olajat (ha lehet, dupla falú) serpenyőben megforrósítjuk, majd a zöldfűszereket beleöntve a tűzről lehúzzuk. 5 napig állni hagyjuk.

2. Alaposan kimosott üvegbe átszűrjük, és néhány szál friss zöldfűszer-ágat áztatunk bele.

3. Az üveget lezárjuk, és hideg helyen tároljuk.

Bazsalikom, fokhagyma vagy zsálya a legjobb az olajba, de más zöldfűszerrel is kísérletezhetünk.
Ez a zamatos olaj a Vinaigrette-öntet alapja is lehet.
Zamatos olaj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1901 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
Zamatos olaj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
google+