Sült kolbász

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sült kolbász
Eljárások: grillezés, kikeverés, sütés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
A mázhoz:
2 evőkanál paradicsomlé
1 kiskanál mustár
8 dkg barna cukor

Elkészítés:

1. A kolbászokat a rostra fektetjük, és gömbölyű fedővel vagy alufóliával letakarjuk. A vastag kolbászt 15-20 percig, a vékonyat 10-15 percig sütjük.

2. A mázhoz a cukrot a mustárral meg a paradicsomlével simára keverjük, és kevergetve addig melegítjük, amíg a cukor fel nem olvad. Sütés közben a kolbászt ezzel a mázzal kenegetjük.

Sült kolbász
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2361 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
Sült kolbász
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
hírlevél