Fűszeres bárányburger

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 35 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fűszeres bárányburger
Adag: 8 darab
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 kiskanál őrölt koriander
2 kiskanál őrölt fahéj
5 dkg mazsola
1 db simára kevert tojás
1 szelet fehér kenyér
¼ kiskanál szárított rozmaring
vagy
1 kiskanál friss, összevágott rozmaring

Elkészítés:

1. A hozzávalókat összedolgozva 8 húspogácsát formázunk belőle, és 30 percre behűtjük.

2. Mindkét oldalán grillrácson 3-5 percig sütjük, majd tetszés szerinti körettel tálaljuk.

Ha nem kapunk darált bárányhúst, egyben is vehetjük, és lefaggyúzva, lehártyázva otthon ledarálhatjuk.
Fűszeres bárányburger
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1389 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
Fűszeres bárányburger
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
ételfotó