Babburger

Elkészítési idő: 75 perc Munkaidő: 35 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 8 darab
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 kis doboz leszűrt konzerv vörösbab
1 szál összevágott sárgarépa
2 evőkanál pirított szezámmag
1 fej összevágott vöröshagyma
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 szelet fehér, morzsolt kenyérbél
½ kiskanál Tabasco-szósz
1 db simára kevert tojás
2 evőkanál paradicsomlé
vagy
2 evőkanál paradicsompüré
ízlés szerint fűszerkeverék

Elkészítés:

1. Valamennyi hozzávalót a darálóban vagy turmixgépben finomra aprítunk.

2. Annyi tojást adunk még hozzá, hogy megkösse, majd húspogácsákat formázva belőle, hűtőbe tesszük.

3. A forró rostra fektetve mindkét felét 5-6 percig sütjük. Tetszés szerinti körettel tálaljuk.

Babburger
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 874 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
Kép nélkül
Babburger
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
most van szezonja