Brazil rablópecsenye

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Brazil rablópecsenye
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 szem csiperkegomba
75 dkg kockára vágott marhabélszín
vagy
16 db apró patisszon
A pácléhez:
2 gerezd zúzott fokhagyma
2 evőkanál citromlé
1 evőkanál instant kávé
1 evőkanál méz
A tálaláshoz:
igény szerint párolt rizs
igény szerint vegyes saláta

Elkészítés:

1. A húst minden hártyájától megszabadítjuk, majd 3 cm-es kockákra vágjuk. A pácléhez a mézet a kávéval, a citrommal és a fokhagymával összekeverjük, majd a húsdarabokat 10 percre beleforgatjuk.

2. 8 hurkapálcikát hideg vízbe áztatunk, majd a húsdarabokat a félbevágott patisszonokkal (paradicsomokkal) meg a gombával váltogatva ráhúzzuk.

3. Parázs fölé állított rostra fektetve, időnként megfordítva 4-6 percig vagy addig sütjük, amíg körös-körül át nem sül.

4. Salátával és párolt rizzsel tálaljuk.

A hurkapálcikákat mindig áztassuk hideg vízbe, nehogy a sütés során meggyulladjanak.
Brazil rablópecsenye
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2358 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
Brazil rablópecsenye
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Rostonsültek Rostonsültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült fogásoknak sajátos hangulata van. A hagyományos rostonsültek mellett ez a kötet a hozzájuk való salátákat, köreteket és a... bővebben...
cikkek