Olasz csirkeragu

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Olasz csirkeragu
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 kisebb kicsontozott, darabolt grillcsirke
1 maréknyi kimagozott fekete olívabogyó
1 és ¼ dl száraz fehérbor
1 evőkanál olívaolaj
1 gerezd zúzott fokhagyma
½ kiskanál kakukkfű
½ kiskanál oregánó
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az olajat megforrósítjuk, és a fokhagymát meg a fűszereket fél percig sütjük benne.

2. A paradicsomot az edénybe tesszük, kissé megsózzuk, és a borral leöntjük. Időnként megkeverve fedő nélkül addig pároljuk, amíg a mártás be nem sűrűsödik.

3. A négybe vágott olívabogyókat meg a lebőrözött csirkedarabokat beleforgatva 1 percig forraljuk, és sós vízben főtt lapos metéltre öntve tálaljuk.

A vágódeszkát ajánlatos használat után jó forró vízzel lesikálni, hogy a legkisebb húsmaradványt is eltávolítsuk.
Olasz csirkeragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2052 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Csábító csirkefalatok Csábító csirkefalatok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Akár hétköznapi fogásról, akár ünnepi ebédről vagy vacsoráról legyen szó, kötetünk minden alkalomra kínál recepteket. Amellett, hogy lépésről lépésre mutatja be az ételek sülését-főzését, jó tanácsokkal szolgál a... bővebben...
Olasz csirkeragu
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Csábító csirkefalatok Csábító csirkefalatok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Akár hétköznapi fogásról, akár ünnepi ebédről vagy vacsoráról legyen szó, kötetünk minden alkalomra kínál recepteket. Amellett, hogy lépésről lépésre mutatja be az ételek sülését-főzését, jó tanácsokkal szolgál a... bővebben...
könyvek