Kukoricalepény snidlingmártással

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 40 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kukoricalepény snidlingmártással
Adag: 12 tepsi (1200 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
360 dkg leszűrt kukoricakonzerv
180 dkg liszt
12 csomag sütőpor
24 db simára kevert tojás
12 dl tej
A snidlingmártáshoz:
12 csokor összevágott snidling
12 evőkanál majonéz
12 evőkanál tejföl
156 dkg krémsajt
A sütéshez:
igény szerint vaj

Elkészítés:

1. A lisztet nagy tálba töltjük, a kukoricát pépesítjük és a többi hozzávalóval alaposan összedolgozzuk, 10 percig pihentetjük.

2. Nagy teflonserpenyőt megforrósítunk, vajjal kikenjük, és egy-egy evőkanálnyi tésztát belemerve hagyjuk kicsit szétfolyni. Az alsó felüket megsütjük, majd megfordítva a másik felüket is megpirítjuk. Tálra szedjük, és ha kihűltek, tálalás előtt mindegyikre snidlinges krémet halmozunk.

3. A snidlingkrémhez a krémsajtot habosra verjük, és a többi hozzávalóval alaposan kikeverjük.

Kukoricalepény snidlingmártással
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1055 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
Kukoricalepény snidlingmártással
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
szólj hozzá, értékelj