Kukoricalepény snidlingmártással

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 40 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kukoricalepény snidlingmártással
Adag: 11 tepsi (1100 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
330 dkg leszűrt kukoricakonzerv
165 dkg liszt
11 csomag sütőpor
22 db simára kevert tojás
11 dl tej
A snidlingmártáshoz:
11 csokor összevágott snidling
11 evőkanál majonéz
11 evőkanál tejföl
143 dkg krémsajt
A sütéshez:
igény szerint vaj

Elkészítés:

1. A lisztet nagy tálba töltjük, a kukoricát pépesítjük és a többi hozzávalóval alaposan összedolgozzuk, 10 percig pihentetjük.

2. Nagy teflonserpenyőt megforrósítunk, vajjal kikenjük, és egy-egy evőkanálnyi tésztát belemerve hagyjuk kicsit szétfolyni. Az alsó felüket megsütjük, majd megfordítva a másik felüket is megpirítjuk. Tálra szedjük, és ha kihűltek, tálalás előtt mindegyikre snidlinges krémet halmozunk.

3. A snidlingkrémhez a krémsajtot habosra verjük, és a többi hozzávalóval alaposan kikeverjük.

Kukoricalepény snidlingmártással
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1007 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
Kukoricalepény snidlingmártással
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
recepttár