Koktélparadicsom pestóval

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Koktélparadicsom pestóval
Adag: 6 főre (15 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 ¾ evőkanál friss, összevágott bazsalikomlevél
2 és ⅓ evőkanál olívaolaj
1 és ¼ gerezd zúzott fokhagyma
1 és ¼ dkg puha vaj
6 dkg reszelt parmezán sajt
1 és ¼ nagyobb csokor összevágott petrezselyemzöld
ízlés szerint frissen őrölt bors

Elkészítés:

1. A pestóhoz a petrezselymet a fokhagymával meg az olajjal turmixoljuk.

2. A többi hozzávalót - a paradicsom kivételével - beletesszük, és együtt pépesítjük.

3. A paradicsomok tetejéről egy kis kalapot levágunk, és a vágott felükre kis halom pestót rakunk. Jól behűtve tároljuk.

A pestót konzervben készen is lehet kapni.
Tálalás előtt 2 órával el lehet készíteni.
A kis paradicsomokból valamennyi húst mokkáskanállal ajánlatos kiemelni, hogy több töltelék férjen bele.
Koktélparadicsom pestóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2274 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
Koktélparadicsom pestóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
ételfotó