Lazacpástétom

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Lazacpástétom
Adag: 15 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg konzerv füstölt lazac
20 dkg krémsajt
vagy
20 dkg áttört, zsíros tehéntúró
1 kiskanál őrölt mustármag
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál tejszín
1 fej összevágott vöröshagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
néhány csepp Tabasco-szósz
A tálaláshoz:
igény szerint sós keksz

Elkészítés:

1. Valamennyi hozzávalót összekeverjük és turmixgépben pépesítjük.

2. Tálba töltve tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.

Sós kekszre halmozva tálaljuk.

A lazacot a konzervből kivéve mindig alaposan lecsepegtetjük. Ha gazdagabban akarjuk adni, akkor a falatkák tetejét még lazacdarabkákkal is díszíthetjük, de hajszálvékonyra szeletelt citromhéjcsík is illik hozzá.
Lazacpástétom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1577 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
Lazacpástétom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
pinterest