Pizza frittata

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pizza frittata
Adag: 1 tortaforma (20 főre)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg apróra vágott főzőkolbász
6 dkg tisztított, összevágott gomba
4 db tojás
4 dkg reszelt parmezán sajt
2 dl tejszín
1 kisebb fej összevágott vöröshagyma
1 kisebb kimagozott, összevágott húsos paprika
1 kisebb hámozott, kimagozott paradicsom
2 dkg vaj
1 evőkanál szárított bazsalikom

Elkészítés:

1. A sütőt közepes hőfokúra (180 °C-ra) bemelegítjük. Az összevagdalt gombát, hagymát, paradicsomot, paprikát meg a kolbászt kevergetve puhára pároljuk, bazsalikommal fűszerezzük.

2. A tojásokat a tejszínnel meg a sajttal simára keverjük, és a gombás keverékhez öntjük.

3. Kizsírozott, 20 cm átmérőjű tortaformába simítjuk, és 30 percig sütjük. Langyosra hűtjük, és kis szeletekre vágva tálaljuk.

Pizza frittata
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1632 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
Pizza frittata
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
most van szezonja