Currys csirkeleves

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Currys csirkeleves
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 nagyobb csirkemell
1 kiskanál currypor
8 dl víz
2 dl tejszín
2 evőkanál liszt
A díszítéshez:

Elkészítés:

1. A csirkemellet a leveskockával kis lángon puhára főzzük. Utána a mellet kiemeljük, lebőrözzük, kicsontozzuk, és a húsát 8 darabba vágjuk.

2. A visszamaradt levet 5-6 percig állni hagyjuk. A tejszínt a liszttel meg a curryporral simára keverjük, és szűrőkanálon keresztül a levesbe öntjük; közben élénken keverjük, nehogy csomós legyen. A tűzre visszatéve, kevergetve kissé besűrítjük.

3. A csirkehúsdarabokra a levest rámerjük, és 1-1 petrezselyemszállal díszítve kínáljuk.

Currys csirkeleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2481 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
A legfinomabb levesek A legfinomabb levesek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A jól elkészített és megfelelő hőmérsékleten tálalt leves bármilyen étkezés méltó bevezetése lehet. Amellett, hogy laktató és tartalmas fogás, még étvágygerjesztő is. Kötetünk a világ számos konyhájának hagyományos és... bővebben...
Currys csirkeleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
A legfinomabb levesek A legfinomabb levesek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A jól elkészített és megfelelő hőmérsékleten tálalt leves bármilyen étkezés méltó bevezetése lehet. Amellett, hogy laktató és tartalmas fogás, még étvágygerjesztő is. Kötetünk a világ számos konyhájának hagyományos és... bővebben...
most van szezonja