Csokoládé-fondue

Csokoládé-fondü

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Csokoládé-fondue
Adag: 12 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg reszelt étcsokoládé
3 dkg puha vaj
2 és fél dl tejszín
1 evőkanál konyak
vagy
1 evőkanál csokoládélikőr
A mártogatáshoz:
igény szerint ostyalap
igény szerint friss vegyes gyümölcs

Elkészítés:

1. A krémsajtot elektromos habverővel alaposan felverjük.

2. A fondue-tálba áttöltjük, és a csokoládéval, a tejszínnel meg a vajjal együtt kis lángon tovább keverjük.

3. A csokoládé-fondue-t hurkapálcikákra húzott gyümölccsel és édes ostyával kínáljuk.

A vendégek a tálkájukba is kiszedhetik, hogy úgy mártogassák a gyümölcsöt.

Markánsabbá teszi az ízét, ha a végén még 3 evőkanál reszelt csokoládét is keverünk bele.
Csokoládé-fondue
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1802 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
Csokoládé-fondue
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
most van szezonja