Szalonnás spárga-fondue

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Szalonnás spárga-fondue
Adag: 7 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 szelet apróra vágott sonka
16 és ⅓ dkg konzerv, összevágott spárga
vagy
16 és ⅓ dkg főtt, összevágott spárga
1 ¾ dl tej
1 ¾ dkg liszt
1 és ⅓ dkg vaj
ízlés szerint őrölt bors
A mártogatáshoz:
igény szerint blansírozott vegyes zöldség

Elkészítés:

1. A lisztet a vajon megpezsegtetjük, és a tejjel apránként felengedjük. A tűzön kevergetve kissé besűrítjük.

2. Az összevagdalt, leszűrt spárgát meg a sonkát belekeverjük, megborsozzuk, és fondue-tálba töltve melegen tartjuk. Az idénynek megfelelő, blansírozott zöldséggel kínáljuk. A fondue-ből a vendégek egy kanállal a tálkájukra is szedhetnek, hogy abba mártogassák a zöldfélét.

Szalonnás spárga-fondue
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2055 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
Szalonnás spárga-fondue
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
tippek, fortélyok