Paradicsomos-olívás fondue

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 40 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Paradicsomos-olívás fondue
Adag: 15-20 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 evőkanál paradicsompüré
80 dkg apróra vágott konzervparadicsom
3 evőkanál kimagozott, összevágott olívabogyó
1 kiskanál őrölt bors
2 kiskanál oregánó
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 fej összevágott vöröshagyma
1 evőkanál olívaolaj
igény szerint friss, ropogós kenyér
igény szerint csíkokra vágott vegyes zöldség

Elkészítés:

1. A hagymát és a fokhagymát az olajon megpároljuk, oreganóval, borssal ízesítjük. A paradicsomot és a paradicsompürét belekeverjük.

2. Felforraljuk, majd kis lángon, fedő nélkül, kevergetve a felére sűrítjük.

3. Utána langyosra hűtjük és turmixoljuk.

4. A fondue-tálba töltve, majd az olívabogyót is belekeverjük. Zöldségdarabokkal és ropogós friss kenyérrel tálaljuk.

Paradicsomos-olívás fondue
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1777 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
Paradicsomos-olívás fondue
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
van itthon